Bild
Nästa artikel
Lyckad lansering av podcast på kassett!

Lyckad lansering av podcast på kassett!

nytt format

På Skärtorsdagen släppte Klassiker nyheten om att redaktionens podcast nu även finns på kassettband för den som vill lyssna i sin klassiska bil. Mottagandet blev över förväntan och försäljningen av den begränsade upplagan tog fart direkt. Dock uppkom några frågor...

Många tog emot nyheten med att Studio Klassiker nu finns i kassettformat med glädje. Men det uppkom en och annan fråga – här svarar vi på dem.

Fråga: Kommer Studio Klassiker även ut på Stereo 8, även kallat 8-track?
Svar: Man ska aldrig säga aldrig, men just nu finns inga planer på det. Studio Klassiker finns inte heller på cd, hålkort, rullband eller vinylskiva.

Lyckad lansering av podcast på kassett!

Fråga: Endast originalskribenter? Är nämligen försiktig av mig sedan jag blev blåst av en musikklubb i barndomen. De glömde nämna att kassettbanden innehöll covers. Att hålla på och luras på det viset går ju inte an.
Svar: Det är bara originalmaterial, vi lovar. Kassetten på 90 minuter består av utdrag från en rad av de poddar som producerats sedan november 2019.

Fråga: Kan man prenumerera på Studio Klassiker på kassett?
Svar: Nej tyvärr, än så länge finns bara en utgåva. Den beställs enkelt i Klassikers webbshop
Podden kan du däremot prenumerera på i valfri podd-app, liksom tidningen Klassiker

Glad påsk önskar redaktionen!
 

Taggar: Reportage, Podcast

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.