Nästa artikel
Motorhistoriska Marknaden till Skokloster!
Fullträff i höst!

Motorhistoriska Marknaden till Skokloster!

Publicerad 7 maj 2018 (uppdaterad 7 maj 2018)
Sveriges äldsta veterandelsmarknad flyttar ihop med Klassiker på Skokloster – välkomna MHS med Motorhistoriska Marknaden 2018! Ännu ett skäl att redan nu boka in söndagen den 16 september!
Länge såg det ut som om institutionen Motorhistoriska Marknaden som arrangerats varje år sedan 1966 inte skulle bli av i år. Men givetvis kunde inte det få hända!

Motorhistoriska Marknaden som drivs av rikstäckande klubben Motorhistoriska Sällskapet flyttar till Skokloster och marknaden får ett eget område alldeles i händelsernas centrum.

Detta betyder att det kommer att finnas två marknader att fynda på! Dels Mats Älfvågs automobiliamarknad med bordsplats under tak för litteratur, modellbilar, automobilia och kuriosa och andra mer väderkänsliga saker, dels Motorhistoriska Marknaden med traditionell plats för bilar med släp och medhavda marknadsbord.

På Klassiker är vi väldigt glada över samarbetet med MHS – vi är övertygade om att detta ytterligare kommer att berika träffen och ge besökarna en ännu större upplevelse.

Den som vill sälja på Motorhistoriska Marknaden kontaktar MHS och bokar plats via klubbens hemsida. Priset för en ruta på 10x4 meter är 500 kronor och då ingår inträde till restan av träffen!

Allt annat om Skoklosterträffen hittar du här!

Foto: Peter Segemark

Länkar

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.