Bild
Nästa artikel
Novemberlycka: Klassiker Moped här!

Novemberlycka: Klassiker Moped här!

NY TIDNING!

En vitamininjektion i höstmörkret - nya Klassiker Moped finns nu i butik!

November är mopedtid! Just när det är som allra mörkast glimmar det till i tidningsbutikens hylla – när nya Klassiker Moped makar sig på plats. Förhandsintresset har varit rekordstort. De som redan i förväg blivit prenumeranter har fått sin tidning hemburen och just idag levereras Klassiker Moped till din tidningsbutik – kolla listan till höger.

Klassiker Moped är en kvalitetstidning som hyllar en vital 60-åring. Vi dyker ner i mopedhistorien bland okänt och välkänt. I första numret åker vi på vrakjakt och hänger i depån, mopeddragracingdepån. Under rubriken Långsamresan gör vi Vikbolandet – och parkerar på kanten till Sveriges hemligaste atomreaktor! Den som skulle producera plutonium till en svensk atombomb! Bilder du aldrig sett! Det är modetips, en nytryckt originalbroschyr för Suzuki – och en flådig artikel om Sveriges mest exotiska mopedmärke: Rusch. För att nämna en del.

Mer om Klassiker Moped hittar du här!

Taggar: Reportage, Hem
Novemberlycka: Klassiker Moped här!

Kommentarer

#1
TommyL2
2012-11-27 14:03

Toppen – ska köpas omgående!

#2
Juniper2
2012-11-27 14:07

Gör det för du får inte låna min tidning, Tommy! Den ska jag spara på. Bästa artikeln var den om Rusch!

#3
Mats Grimme
2012-11-27 14:34

Ramlade ner i brevlådan igår, kanoners!

#4
MGB -65
2012-11-27 18:35

Tack! Som Jawafantast hoppas jag på ett reportage om Babetta 210. (Om Jawan vore en bil skulle den heta Skoda)

#5
Per Berner
2012-11-28 07:54

Den var mycket trevlig. Kanske inte riktigt lika snygg som Klassiker, men innehållet var minst lika bra och bådar gott för kommande nummer. Snyggt jobbat!

Fascinationen över Rusch har jag – som varande icke-ståkkålmare – dock aldrig riktigt begripit. Fula på riktigt, med mycket knepiga proportioner... men väldigt kul att läsa om.

#6
Hackinapuss
2012-11-29 12:36

Köpte tidningen igår så jag har inte hunnit läsa den än men efter lite bläddring och koll så är den ganska ok, inte fantastisk men ok.
Jag gillade artikeln om Rusch, väldigt fräsig moped som man gärna skulle vilja äga och köra.
Såg även en bild på en moped jag hade i tonåre,n MCB med sachs motor.
En snygg och trevlig moped att köra.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.