Bild
Nästa artikel

Sista resan med vår Peugeot Clouseau

Video

Klassiker gör en Sverigeresa i Sörmland i redaktionens Peugeot 404 1963. Vi upptäcker okända bilfabriker, vindlande vackra vägar och en fullt fungerande varuautomat. Men en redaktionsmedlem har svårt att förstå hur växellådan i Peugeoten fungerar.
Läs mer om vår Sverigeresa i Sörmland i Klassiker nr 10/2010.
Filmen är uppdelad i två delar. Klicka på filmrutan för att starta filmen.

Kommentarer

#1
Tomas Åström
2010-11-24 11:31

Ni verkar ha alldeles för trevligt på jobbet! Nästa projektbil får bli problemfri, karaktärslös och ful: dvs en ny bil av valfritt fabrikat. Sverigeresorna får bara göras i snöslask till och från jobbet. Äsch, strunta i det förresten. Det skulle bli för tråkigt att läsa om.

Synd att inte Konditori Sultans (som det tipsades om i tidningen) kom med i filmen. Där drack jag alldeles för mycket kaffe under min gymnasietid.

bilspanaren.blogspot.com

#2
Ma.t.s.
2010-12-01 16:51

Min f.d. svärfar hade en Moskvitch-träcontainer som förråd vid sitt sommarhus ute på Värmdö. Var tydligen vanligt förekommande. Kom väl från den där "fabriken" ni tittade till i filmen.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.