Bild
Nästa artikel
Ralph Lauren öppnar portarna

Ralph Lauren öppnar portarna

Drömgarage

Modeikonen Ralph Lauren gillar bilar. Han äger många bilar. Han förvarar bilarna i ett garage som trotsar alla beskrivningar.

I senaste numret av Klassiker får ni titta in i undertecknad webbredaktörs privata garage. Detta garage framstår som ett rivningsfärdigt skjul i jämförelse med garaget som tillhör modeikonen Ralph Lauren.

Amerikanska magasinet Vanity Fair har fått göra ett mycket exklusivt besök i garaget som går under namnet D.A.D.  och är beläget Westchester County, New York.
Här förvarar Ralph de cirka 60 bilar han äger, och det är inte vad som helst. Vad sägs om Bugatti coupe från 1938, en Alfa Romeo Mille Miglia roadster från samma år och en Mercedes-Benz SSK “Count Trossi” roadster från 1930.

På första länken till höger hittar du ett bildspel av fotografier signerade Todd Eberle. Länk nummer två går till Vanity Fairs artikel som berättar allt om drömgaraget.

FOTO: Todd Eberle

Taggar: Reportage, Hem

Kommentarer

#1
Paul the man
2011-01-17 18:15

Sååå tråkigt. Sååå förutsägbart... Jag skulle inte stå ut där inne i fem minuter.

#2
Anders_Bil
2011-01-17 22:35

Jäsp

#3
Börje T
2011-01-17 22:53

Undrar om han ens har körkort? Det ser ju inte precis ut som om han använder bilarna dagligen... Tack för att vi fick se dessa otroliga bilder!

#4
Gäst
2011-01-18 15:04

Garaget ser sterilt och glädjelöst ut. Jag vill hellre ha ett stort garage med pelarlyft, mycket verktyg och lite oljefläckar på golvet.

#5
Sovjetbilisten
2011-01-19 09:39

Så genialt! Med nedtonad bakgrundoch samma färg på ala bilarna så handlar det här bara om FORM. Skulle gärna gått där en timme eller två, jag. (Som t ex blir jätteglad om jag ser en ljusgrå golf I och en lusgrå golf IV parkerade vid sidan av varandra så att jag får lov att gå och jämföra. Den här killen har klass!

#6
Per Petersson
2011-01-19 13:45

Tänk om.... Den Mercedes-Benz SSK , ex Greve Trossi, som nu finns Laurens samling var nära att hamna i Sverige i början av 1970-talet då den var till salu (som renoveringsobjekt) hos Coys of Kensington i London. Det var "bilconnoisseuren" Sven Härnström som förhandlade om ett byte med sin Bentley 4 1/2 lit. Det blev ingen affär...

#7
Morten Alleröd
2011-01-29 11:24

Hyffsat bra samling. Hade ju inte backat för en Ferrari 250 GT SWB Såg ett par goa kommentarer på Vanity Fairs hemsida. Gillade denna kvinnan som inte verkade vidare nöjd med sina nyinköpta stövlar:

"Dear Mr Lauren: Nice garage. Hey, I just purchased brown riding boots from you and I noticed a big "made in China" label on them. The zipper broke on first wear. I hope those cars are paid for. Good luck with all that disposable income."

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.