Nästa artikel
Rösta & vinn – nu ska Årets Klassiker utses!
hederstitel

Rösta & vinn – nu ska Årets Klassiker utses!

Publicerad 18 januari 2017 (uppdaterad 18 januari 2017)
Tolv kandidater, en pokal och fantastiska priser som lottas ut bland de som röstar! Så se ser upplägget ut för tävlingen Årets Klassiker och har du inte röstat är det hög tid att du gör det nu. Ta fram väggkalendern som följer med Klassiker 1/2017 och välj ut din favorit!
Det är för sjunde året dags att utse Årets Klassiker och det är du som bestämmer vilken bil som vinner! Välj mellan tolv kandidater och lägg sedan din röst – då är du samtidigt med i utlottningen av finfina priser från Verktygsboden och Klassiker!

De tolv kandidaterna har presenterats här på webben och i Klassiker 1/2017 samt förstås i den väggkalender som följer med tidningen!

1:a pris: Fyrpelarlyft!
Stadig billyft som dessutom dubblar parkeringsytan i garaget! Lyfthöjden gör det möjligt att ställa en bil under och medföljande droppkar skyddar från eventuellt oljeläckage. Det finns säkerhetslåsning på alla ben och lyften behöver inte skruvas fast i golvet. Lyftkapacitet 3,2 ton, max lyfthöjd 186 cm. Totalhöjd 206 cm.

2:a pris: Kompressor 3 HK!
Stark och stryktålig 1-fas helautomatisk oljesmord kompressor med tvåcylindrig pump, hög luftkapacitet och 50-liters tank. Tryckreglering 0-8 bar. Tystgående induktionsmotor med direktdrift. Levereras med två st. universalkopplingar och olja.

3:e pris Verktygssats på rull!
Robust rullväska med teleskophandtag och 126 olika verktyg såsom fasta nycklar, hylsnyckelsats, skruvmejslar, tänger, polygrip och mycket annat.

4-10:e pris: Årsprenumeration Klassiker
Ett helt år med Klassiker! Är du redan prenumerant kan du välja att ge bort prenumerationen eller så förlänger vi din egen med ett år.

Vill du vara med och utse Årets Klassiker?
I Klassiker 1/2017 finns en röstsedel där du väljer din kandidat. Där står också exakt hur det går till att rösta. Senast den 27 januari måste vi ha din röst!

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.