Bild
Nästa artikel
Saabresan 2.0

Saabresan 2.0

sommarresa

Minns ni de tre glada grabbarna som drog runt Sverige och Norge med sina röda Saabar förra året? Nu åker dom på långresa igen!

Jaha kära läsare, nu smäller det snart igen.

På lördag angör vi vägen som ska bära oss mot ett upphöjt lugn med smak av dopamin, för några veckor framöver. Bilarna är i god kondition inbillar vi oss, eller ja - de har i alla fall hållit ihop odisputabelt sen förra årets missöden. Kanske är det lugnet före stormen som ska drabba oss obevekligt, kanske är det helt enkelt så att vissa bitar håller en given sträcka och går sedan sönder, och nu när de är utbytta kommer det att hålla utan bekymmer. Det visar sig. Klart är hur som helst att vi allihop, visa från erfarenheten / gamla i gemet, har nya däck som ska hålla hela resan. Tror vi. Men norsk asfalt uppmanar till oprovocerat hårda kurvtagningar och omotiverade nedväxlingar samt urvarvningar. De lär hålla till gränsen hur som helst - dit är det 35 mil.

Håll utkik!

/Isak Edman


För att se förra årets äventyr, sök på Saabresan del 2-17.

Taggar: Reportage, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.