Bild
Nästa artikel
Saabresan del 7

Saabresan del 7

Reportage

Vi kapitulerar. Vi lämnar in. Vi ger oss. Walk-over.

Fyra årstider på en och samma gång. Det doftar Medelhavet fastän fjällbjörken fladdrar i vinden bara en meter bort. Vi känner på ett behagligt och badbart vatten, fastän snön dröjer sig kvar i bergsmassivet femtio meter ovan våra huvuden. Vi kisar våra ögon och känner värmen av en sol samtidigt som regnet väter vår kind. Kontraster i en helt jäkla absurd harmoni. Skaparen var på sitt bästa humör när denna region kom till.

 
Ingenting vi tidigare sett kan toppa det här. Narvik är förmodligen den vackraste stad vi nånsin besökt. Tack Norge, det här är värt varenda krona (17 kr/litern för BF95, 50 bagare för en Chipspåse). Och tack till den lastbilschaufför som håller stumt på sträckningen mellan Narvik och Ballangen, så till den milda grad att tre effektstinna 80-talsklassiker och tre gasglada svenskar har jämnt skägg med att ens hålla den bakom sig. Det kanske är en Scania 730 med raka rör som är det ultimata körfordonet trots allt…  "
Taggar: Reportage, Hem
Saabresan del 7
Saabresan del 7
Saabresan del 7
Saabresan del 7

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.