Bild
Nästa artikel
Simca på vift!

Simca på vift!

Syfestival

I Klassiker 2/2018 skriver vi om 1900-garaget i Trelleborg och deras firmabil – en fantastisk Simca Aronde Chatelain. Sedan vårt besök har Simcan fått nya arbetsuppgifter och i helgen kan du se den på Stockholmsmässan!

1900-garaget har blivit av med sin firmabil, den Simca Aronde vi skriver om i Klassiker 2/2018 har fått nya uppgifter och tjänstgör nu hos Anna Bergmans företag Tant Ulltuss. De har så att säga lagt vantarna på den...

Hos Tant Ulltuss kommer bilen att användas som kombinerad reklampelare och garntransport och om du kommer till Sy- och hantverksfestivalen i Älvsjö den 23-25 februari kan du titta närmare på Simcan.

Aronden pryder också omslaget på Tant Ulltuss senaste bok om vantar. Boken är så snyggt fotograferad och har så roliga vantmönster i retrostil att till och med redaktionsmedlemmar med allvarliga syslöjdstrauman blir intresserade.

www.tantulltuss.se

Syfestivalen

1900-garaget

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.