Bild
Nästa artikel
Snygga sladdar i Skepptuna

Snygga sladdar i Skepptuna

Klassikersprinten 2010

För tredje året i rad kördes Klassikersprinten den 13 juni. Volkswagen 1500, Opel Ascona och Kadett, Saab 96, Volvo PV, Amazon P1800 och 142 hörde till de startande storheterna.

Trots ett lite tunnare startfält jämfört med förra året kördes tredje upplagan av Klassikersprinten på Skepptuna Motorklubbs hemmabana Ekeby söndagen den 13 juni.

- Vi kommer attt köra även nästa år, säger Lars-Erik Hoverberg från Skepptuna MK. Men kanske väljer vi ett annat datum. Det är tätt mellan tävlingarna i juni och flera som kör idag körde även ett annat rally igår. Andra avstod för att det blev för mycket.

Tanken med ett sprintrace är att det ska bli med tillgänligt för publiken och det stämmer verkligen. Med en minut mellan de startande blir det aldrig långtråkigt. Kort efter att den första bilen brassat förbi fylls luften av en ny motor på maxvarv.

Resultaten i Klassikersprinten kan du läsa på Skepptuna MK:s hemsida.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.