Bild
Nästa artikel

Spelfeber på tyska

BREMEN CLASSIC MOTOR SHOW
Ni vet hur det är. Man snöar in på saker. Inte nödvändigtvis så till den grad att man behöver hala fram plånboken, och i  fallet med de spel vi hittade på mässan Classic Motor Show i Bremen krävdes rejält med euro.

Men plötsligt skärps blicken mot något slumpmässigt håll och en högst egenkonstruerat samband uppstår i hjärnan.

I Hall sju hittade vi det urläckra spelet med en Volkswagen framsusande på en frifartssträcka och inom en kvart fann vi tre till i samma stil från ungefär samma tid. Är inte det en skön slump så säg?

Redaktionens fynd inskränker sig annars till tre broschyrer på Jeep Cherokee för 2 euro, yttre styrleder till en Alfa Romeo (halva priset!) och inte mindre än nio bakljusglas av fabrikat Hella vilka passar både till Volkswagen Karmann-Ghia, Porsche 904 - och en viss husbil byggd i Ramsele, Ångermanland.

Först hittades enheterna i lådan märkt Porsche med tillhörande exklusivitetsförklaring av säljaren. Några steg åt höger dök de upp till en tiondel av priset i en vanlig fyndlåda. Vem som köpte vad av ovanstående får ni själva räkna ut.

I nummer 2/2009 av Klassiker läser du mer från mässan i Bremen.
Taggar: Reportage

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.