Nästa artikel
Storebror är godkänd!
Saab 92h

Storebror är godkänd!

Publicerad 7 juli 2009 (uppdaterad 17 oktober 2013)
Sveriges äldsta husbil är efter en intensiv renovering nu besiktigad och godkänd av Bilprovningen. En helt fantastisk prestation av gänget i föreningen Saab 92h!

Måndagen den 6 juli klockan klockan 10.10, vad gjorde du då? Stora delar av Föreningen Saab 92h följde i alla fall med spänning hur registreringsbesiktningen av Sveriges första husbil utfördes på Bilprovningen i Ã-stersund. Klockan 12.10 var det dags för kontrollbesiktning och den gick givetvis som en dans. Välkommen till världen DEO 027!

Ett otroligt projekt har rotts i land av en otrolig skara entusiaster, läs mer i Klassiker och på föreningens hemsida www.saab92h.se!

Den återfödda husbilen kommer att visas för första gången i färdigt skick i Ramsele, lördagen den 11 juli i samband med Ramsele Motorveteraners årliga sommarträff. Klassikers husbil - Lillebror - kommer också vara på plats!

Grattis!

Klassikers Lars Julle Olofsson visar upp det blanka besiktningsprotokollet. Nu ska Saab 92h åka till födelseorten Ramsele och möta folkets jubel!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.