Bild
Nästa artikel
Talrika Talbot på auktion!

Talrika Talbot på auktion!

Reportage

Plötsligt händer det! Inte mindre än två 1980-tals Talbot är till salu på auktion samtidigt. Grunden för din nya samling?

Efter att Simca köpt Matra togs märkesnamnet Talbot upp. Talbot Matra Rancho kan stoltsera med att det var med generalagenten Philipsons reklam som ordet ”Stadsjeep” etablerades och Samba cabriolet var en av de billigaste öppna bilarna du kunde köpa på 1980-talet. Nu är just en Talbot Matra Rancho och en Talbot Samba GLS Cabriolet till salu på onlineauktion hos Bilweb Auctions.
 

Talrika Talbot på auktion!
Talrika Talbot på auktion!

Talbot Matra Ranchon är från 1980 och ser proper ut även om lite rost kan synas på auktionsföretagets bilder. Den har sannolikt gått minst 11 564 mil och Bilweb Auctions bedömer värdet till 40 000 – 60 000 kronor.
 

Talrika Talbot på auktion!

Den andra Talboten på auktion är en Samba GLS Cabriolet 1984 som haft samma ägare sedan 1985 och bara gått drygt 4 000 mil. Enligt Bilweb Auctions är den värd 35 – 45 000 kronor.
 

Talrika Talbot på auktion!

Här hittar du en länk till auktionen som avslutas den 30 september.

Taggar: Reportage, Talbot

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.