Bild
Nästa artikel
Tillbaka till livet!

Tillbaka till livet!

Reportage

På plussidan: Hönstrappa, stripes och ett pris på två spänn. På minussidan: resten. Vi ska väcka en Volvo 343 som stått i 15 år och göra den pålitlig nog för att ta oss till Holland!

En liten bit av Holland har flyttat in i Klassikergaraget. Och den kostade inte mer än två spänn! Vi har länge känt att det är dags att uppmärksamma Volvos 300-serie. Många har minnen förknippade med den kantiga holländaren men på senare år har utskrotningen gått enormt fort. Numera hajar man till när man ser dem i trafiken. Eller man borde åtminstone göra det.

Besiktningstiden närmar sig och det är inget toppexemplar vi har hittat, rosten har tagit stora tuggor av plåten och försöken att lappa med någon sorts gucka är bland det taffligaste vi någonsin sett. Det luktar unket i kupén och lacken är matt. Hög tid att tassa ner i Klassikergaraget.

Hög tid att dra på sig overallen. Du hänger väl med?

Läs mer om vår Volvo 343 i Klassiker 7/2017!
 
Taggar: Reportage, Volvo 340
Tillbaka till livet!
Tillbaka till livet!
Tillbaka till livet!
Tillbaka till livet!

Kommentarer

#1
Johan Thuresson
2017-08-12 09:27

Låt gå att 2 spänn får anses som en rimlig köpeskilling :)
Volvos 300-serie bör lyftas fram och ivrigt förevisas för de män i övre övre medelåldern som verkar vilja förtiga 300-seriens existens. Dessa människor kan i vissa fall ha drabbats av någon sorts mental blockering som har fullkomligt fetlåst hela tillvaron för dem kring Volvos 900-serie...
Volvos värde varar.
(Remdrift? -Volvons varvtal varierar.)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.