Bild
Nästa artikel
Se vår Lotus på Stockholmsmässan!

Se vår Lotus på Stockholmsmässan!

Våra klassiker

I senaste numret av Klassiker kan du läsa om besiktningen av vår projekt-Lotus. Den 22-25 januari är det motorhelg på Stockholmsmässan och vår Lotus är där! Under helgen ska den bli betydligt blankare.

Helgen den 22-25 januari  äger Stockholm Motor Weekend rum på Stockholmsmässan – den sägs vara den den största motormässan i Sverige på tio år. Tre mässor kommer att pågå samtidigt: Stockholm Lifestyle Motor Show, MC-mässan och Bilar som jobbar.

I Verktygsbodens monter på MC-mässan står Klassikers projekt-Lotus, den Elan +2S från 1973 som du kunnat följa i tidningen i över ett år. Lotusen som i princip varit under renovering ända sedan 1986 gick äntligen igenom besiktningen i höstas men fortfarande finns det saker att ta tag i.

Lackeringen som lades för över 20 år sedan har trots att bilen inte körts slitits av tid och hantering. Under helgen ska vi försöka få liv i den igen – kom och kolla när vi arbetar med den! En serie nya polermedel från Pratts ska få bekänna – just det – färg!

Mer info om mässan hittar du på sthlmmotorwknd.se

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.