Bild
Nästa artikel
Volvo 745 som gått 5 800 mil – på auktion!

Volvo 745 som gått 5 800 mil – på auktion!

bilweb auctions 5-6 maj

En Volvo 745 GL 1987 som använts som den ska är i dag 31 år senare i allmänhet ganska trött. Nu säljer Bilweb Auctions ett rött lysande undantag!

Vem vänder sig om efter en röd Volvo 745 GL? Fortfarande mycket få men allt fler börjar nu inse att de börjar försvinna ur gatubilden. De bilar som finns kvar är i allmänhet extremt hårt slitna och uppvisar intergallktiska körsträckor.

När ett propert exemplar som det som i maj ska säljas av Bilweb Auctions för ovanlighetens skulle dyker, upp blir det en väckarklocka. Det var så här de såg ut!

Den röda -87:an har bara rullat 5 800 mil och inredningen ser helt osliten ut. Här finns inga eftermonterade tillbehör eller lättmetallfälgar. Karossen är rak och redig men tittar man riktigt nära syns bättringar, enligt beskrivningen är den rostlagad på ett par ställen.

De låga milen kommer att göra den dyrare än de allra flesta andra Volvo 745 men de små defekterna borde hålla priset på en sådan nivå att den som köper den faktiskt vågar använda den – åtminstone försiktigt sommartid.

Då får vi chansen att vända oss om efter den när den kör förbi!

Kolla in auktionen här!

20181004170300.png?itok=YMxwSGL6

För den som inte orkar vänta på en lågmilad 740, eller som vill ha en komplett samling med både sedan och herrgårdsvagn, finns denna goding som bara gått 5 450 mil på Blocket just nu. Pris? 85 000 kronor.
Taggar: Reportage, Volvo 740

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.