Nästa artikel
Moped4/2015
Nytt nummer!

Moped4/2015

Publicerad 11 december 2015 (uppdaterad 11 december 2015)
Nytt nummer av Moped lyser upp vintermörkret med Suzuki K50, DBS Sport och långresa runt en sophög i Kumla. Dykexpedition efter en sjunken Zündapp. Och så kan du bygga en klassisk mekbänk efter våra ritningar. Moped helt enkelt. Med väggkalender på köpet!
Nya numret av Moped – inklusve julklapp: kalender för 2016. På köpet.

Däremot tar vi dig med på nya äventyr. Ner under ytan i jakten på legenden om den sänkta Zündappen. Du får stifta bekantskap med ytterst sköna Suzuki K50, DBS Sport, Little Honda och Husqvarna Cornette. Låter namnet Dane Glantz bekant? Vi har intervjuat mannen som skapade boksuccén som "alla" har läst.

Som vanligt åker vi långt. Olof Ekman testar sig själv, Riksettan och sin älskade Husqvarna Cornette. Han kom hela vägen fram! I Kumla tronar en magnifik sophög. Den åkte vi upp på och mötte syner som hämtade från en dröm. Och i Hällabrottet parkerar vi våra Crescent Raket utanför ... jösses! Ytongs övergivna huvudkontor. Så flott.

Allt fler svenskar fyndar på den gigantiska mopedmarknade i Imola i Italien. Vi skickade Stefan Wulff – som ger de bästa tipsen!

Lasse och kompani på Mopedrenovering.se släppte verktygen för en liten stund och byggde en klassisk mekbänk för mopeder. Ritningen får du på köpet.

MIssa inte vår nya hiskeliga projektmoped. Eller ska vi bara skrota den?

Massor av läsning. Massor av kul.

Relaterade dokument

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.