Nästa artikel
Nu är den här: Moped 1/2020!
Moped 1/2020

Nu är den här: Moped 1/2020!

Publicerad 26 februari 2020 (uppdaterad 2023-01-27 14:00)
Extra tjockt samlarnummer – allt om Hot Rod Show! Vi letade upp de bortglömda byggena. Vi dök djupt i arkiven. Det blev en fest i krom och flake! Dessutom: vår tids häftigaste mopedbyggen.

Redaktionens drömnummer! Allt om mopparna i Marmorhallarna med unika bilder på 1960- och 70-talens ballast byggen. Vi bygger vår egen showmoped på en Crescent 2000 – X-Ray! Och vi presenterar vår tids vildaste, roligaste byggen. Missa inte detta!Minns du byggena på Hot Rod Show? Vi spårade upp de gamla flake-legenderna. Lite skavda, lite trötta. Men chockerande häftiga än idag.


Ingemar Becker bygger moped. Det blir en klassiska Raketare med rätt bakljus!


Äntligen – vårt eget drömprojekt. X-Ray! I nära samarbete med Old Iron Kustoms och mopedrenovering.se skapar vi den en riktig vilding av en Crescent 2000.Norrlands lila guld. Kåre Torfjäll renoverade sin ungdoms drömmoped från 1970-talet. Nu är den showklar igen!Crescent – made in USA. Vi återvänder till två av Sveriges halaste custombyggen och fantiserar om att Crescent låg i Kalifornien.Alla Kustomizers! Mopeds byggtävling har pausknappen intryckt i år – men vilka byggen det har blivit under åren. Josig fruktsallad av det bästa från mopedbyggar-Sverige.Ett encelligt, bottenlevande djur? En glosögd … ja vadå? Knäppaste mopeden byggdes av Per Lövgren. Du lär bli förvånad över inälvorna!Saltaste moppeklubben i Sverige går sin egen väg. Möt YB Normal som bygger och rejsar. Bygger och rejsar. Minsta motorn. Största gemenskapen.


 

Länkar

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.