Bild
Nästa artikel
Körjournal på köpet!

Körjournal på köpet!

Gåva till bilen

Med Klassiker 6/2014 följer en mycket speciell bilaga – en körjournal anpassad för bilentusiasten!

Att föra bok över sin bil är att bry sig om. Att noggrant plita ner varje tankning, varje oljepåfyllning, varje åtgärd – är att rad för rad skapa ett starkare band mellan människa och maskin.
 
Problemet är att dagens körjournaler som finns på mackarna är så otroligt tråkiga. Och hittar man en gammal bildagbok från Caltex eller BP på Tradera så betalar man gärna lite för mycket för den för att vilja börja skriva i den.
 
Därför har Klassiker utformat en egen körjournal – precis som vi vill ha den! Vår nytolkning av den lilla boken som alltid skulle ligga i handskfacket innehåller bland annat av- och påställningslogg, gott om plats för anteckningar och möjlighet att nedteckna vilka träffar och möten man varit på.
 
Vilken annan tidning skulle göra något sådant för dig?

Psst... Extra ex av Körjournalen köper du här!

Taggar: Tidningen
Körjournal på köpet!
Körjournal på köpet!

Kommentarer

#1
Eddie
2014-06-23 10:16

Detta var en jättebra idé! Jag måste beställa några extra eftersom jag vill ha en till varje bil!

#2
Stig
2014-06-23 12:44

Precis en sådan har jag letat efter länge. Den ligger redan i bilen!

#3
robert
2014-06-23 14:43

Ligger även i mitt SAAB 9-3 aero handsfack. Bilen är från 2001 så ingen veteran, även fastän den kommer från en period då ca 4000 personer var anställda på Stallbacka, Full aktivitet vid tekniska avd. Ser ut att få köra den länge till då jag inte kan köpa en CC eller kombi SAAB för tillfället- om ens jag någonsin kan göra det? :-(

#4
Karl Björling
2014-06-27 13:32

Perfekt det där och smart (är prenumerant men köpte en extra tidning också för att ha en orörd).

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.