Nästa artikel
Ny sajt - var är buggarna?
Bug Run

Ny sajt - var är buggarna?

Publicerad 31 oktober 2013 (uppdaterad 31 oktober 2013)
Vi lanserar precis en ny webbsajt och behöver så snabbt som möjligt fånga upp de buggar som kan ha gömt sig i koden och behöver din hjälp.
Sajten är helt ny och vi hoppas att du kommer hitta lättare i den här nya versionen. Så vad har vi gjort? Ja, dels så är sajten nu helt responsiv, det betyder att den förändrar sitt utseende beroende på hur stor skärm du använder. Nu ska den fungerar riktigt bra i smarta telefoner och på surfplattor också. Designen är förändrad, vi vill genom den nya sajten försöka att lyfta fram alla de godbitar som finns i våra gömmor. I spalten till vänster på startsidan hittar du artiklarna i kronologisk ordning, till höger är det artiklar som vi lyft fram och som får leva litet längre. Testa också gärna vårt bildquiz, en funktion vi kommer att jobba en del med framöver. 

Vi har också lagt sajten på en ny server, uppgraderat all hårdvara så att den svarar snabbt. Det jobbet är ännu inte riktigt klart, kommer krävas en del intrimmning av tekniken under kommande dagar, men redan nu borde du märka en positiv förbättring. 

Men nu vill vi gärna höra vad du tycker om nya sajten? Kommentera här nedan. Kolla gärna på den i mobilen också!

I det fall du har något problem, skriv gärna vilken webbläsare du använder och om du sitter på Mac eller PC, så har vi lättare att fånga upp och lösa problemen. 
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.