Nästa artikel
Prenumerera på Klassiker – så enkelt kommer du igång
Prenumerera

Prenumerera på Klassiker – så enkelt kommer du igång

Publicerad 27 mars 2020 (uppdaterad 12 januari 2021)
Välkommen till Klassikerfamiljen! Här är alla fördelar som ingår i prenumerationen – och en snabbguide till hur du kommer igång.

Klassiker är Sveriges gladaste tidning om klassiska bilar – av entusiaster, för entusiaster! Vi på redaktionen brinner för 1900-talets bilar och här läser du om bilarna du älskar att minnas. Men även om prylarna, människorna och äventyren.

Vi bjuder på:

• Spännande resereportage.

• Unika tidsdokument och intervjuer med personerna bakom de bästa klassikerna.

• Produkttester och handfasta mekartips från våra experter.

• Inspirerande köpguider med allt du behöver veta för att inte köpa fel.

• Dessutom ingår e-tidningen – du kan alltså läsa Klassiker även i mobilen eller surfplattan.

– Vi vill sprida glädje bland alla bilentusiaster! Allt fler upptäcker fördelarna med att prenumerera på Klassiker, och i en värld där teknikutvecklingen går allt snabbare är det en fantastisk upplevelse att ta sig lite egentid och läsa Klassiker, säger tidningens chefredaktör Carl Legelius.

Kom igång direkt – här tecknar du din Klassiker-prenumeration.

Klassiker grundades 2004 och har blivit en succé i tidnings-Sverige. Klassiker görs av professionella entusiaster och har de duktigaste skribenterna och skickligaste fotograferna i branschen. Det uppskattas av våra läsare som ständigt blir fler.

– Att prenumerera på Klassiker är otroligt förmånligt jämfört med att köpa lösnummer. Dels ingår porto, dels får du den bekvämt levererad hem till brevlådan, säger Carl Legelius.

Tecknar du en prenumeration på tio nummer sparar du minst 241 kronor, och tecknar du 20 nummer sparar du minst 681 kronor. Det blir bara 55 kronor per tidning och ordinarie pris i butiken är 89–119 kronor.

Kom igång direkt – här tecknar du din Klassiker-prenumeration.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.