Nästa artikel
Uppdaterad version av Klassiker.nu
ny sajt

Uppdaterad version av Klassiker.nu

Publicerad 8 april 2022 (uppdaterad 8 april 2022)
Vi har precis lanserat en helt ny version av sajten. Om du ser något som inte fungerar så vore vi tacksamma om du ville höra av dig. All hjälp uppskattas!

Det uppfattas kanske inte som någon särdeles dramatisk uppdatering men bakomliggande är det som att gå från Commodore 64 till Amiga 500. Vi har med andra ord byggt om hela sajten i grunden. När vi flyttar material mellan olika plattformar finns alltid ett visst mått av risk att det uppstår problem. Ser du något du tycker inte fungerar som det ska får du gärna skicka ett mejl till digidesk@okforlaget.se så ska vi försöka titta på det så snart som möjligt. Vid felsökning är vi tacksamma om du bifogar en skärmdump samt vilken sida du har problem med, eller om du upptäcker att någon bild är felaktig eller liknande. 

 

Uppdateringen gör vi för att kunna vidareutveckla sajten, ge er läsare tillgång till ännu mer bra material. Det du kanske noterar grafiskt är dels typsnitt som är mer likt det vi har i tidningen och att vi valt att använda ännu större bilder på sajten. Hastigheten för sajten kan vara litet långsam så här i början men hav förtröstan, det är ett prioriterat område, vi kommer att jobba mycket med olika åtgärder för att trimma sajten framöver.

 

Tack på förhand för förståelse och hjälp! 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.