Bild
Nästa artikel

Förvånansvärt bra väder!

Nyköpingsmarknaden 2008

Det brukar nästan alltid regna på volvomarknaden i Nyköping men i år var det inte riktigt som vanligt...

Så har då årets upplaga av den Klassiska Volvomarknaden i den annars så Saab-förknippade staden Nyköping åter igen ägt rum. På samma plats som förra året på en plan vid sidan av ett åkeri nära flygplatsen men parkeringsmöjligheterna hade ändrats från att vara direkt utanför till att vara längs småvägar i skogen bakom området så det var svårt att överblicka antalet besökande bilar och hur många finbilar respektive bruksisar som fanns där.

Denna årligen återkommande marknad är avsedd endast för Delar och tillbehör till Volvo. Det fanns drygt ett 30 tal säljare. Som vanligt fanns både de som rensat det egna garaget från ren bråte till de återkommande mer profesionella säljarna som syns på mer eller mindre alla marknader i mellansverige. VP autoparts från fristad hade klart största marknadsbordet med sitt enorma utbud av nytillverkade delar till Klassiska Volvomodeller.

Av Hans Larsson

Typ av träff Veteranmarknad

Arrangör Vet inte

Plats Nyköping

Datum 11 Oktober

Antal besökare Några hundra skulle jag tro

Taggar: Träffreportage

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.