Nästa artikel
Frukostklubb med verkstadsbesök i Ljusdal
god morgon

Frukostklubb med verkstadsbesök i Ljusdal

Publicerad 23 augusti 2021 (uppdaterad 25 augusti 2021)
Lördagen den 28 augusti är det säsongspremiär för Frukostklubben Hälsingland. Platsen är ett industriområde i Ljusdal – närmare bestämt hos nyöppnade Jon Remmers Garage som är specialinriktad på reparationer och renoveringar av klassiska bilar. Klassiker kommer att finnas på plats. HFH visar sin Austin Seven och Jon Remmers utlovar fri ultraljudstvättning av delar medtagna av träffdeltagare!

Kombinera morgonfika med besök i Jon Remmers nystartade verkstad i Ljusdal! Hälsinglands Fordonshistoriker arrangerar lördagen den 28 augusti i samarbete med Klassiker en lite annorlunda Frukostklubb.

Den lilla träffen för morgonpigga startar klockan 08.00 och pågår till 11.00. Runt Jon Remmars Garage finns gott om plats att parkera och på baksidan finns en stor gräsmatta att aväta sin medhavda matsäck på.

Jon Remmers kommer att visa några av bilarna han arbetar med, bland annat en Tatraplan, en Volkswagen Karmann-Ghia och en tidig Citroën DS.

Hälsinglands Fordonshistoriker tar med sitt klubbprojekt, en Austin Seven som är under uppbyggnad och som vi skrivit om i Klassiker.

Klassiker är på plats och vi kommer dessutom att ta med oss tidningar, specialutgåvor och annat som kan köpas till Early Bird-priser.

– Allt bygger förstås på att alla tar sitt ansvar enligt rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten, säger Lars Snellman från HFH. Ta med eget fika!

Adressen är Norrkämstaleden 10 och vägen kommer att vara skyltad från Ljusdals kyrka.


 

Jon Remmers önskar alla välkomna till sin verkstad.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.