Nästa artikel
Årets Klassiker kommer till Klassikermarknaden
Klassikers träffar

Årets Klassiker kommer till Klassikermarknaden

Publicerad 13 mars 2019
Bilen som Klassikers läsare utsett till Årets Klassiker 2019: Saab 99 ”T16” kommer Klassikermarknaden på Skokloster nu på lördag. Vill du också komma med din klassiker så finns det en särskild entusiastbilsparkering!
Nu på lördag är det premiär för veteran- och vintagemarknaden på Skokloster. Förutom marknaden så kommer det också bli prisutdelning för Årets Klassiker 2019.

Under dagen har man chansen att ta en närmare titt på den Saab 99 ”T16” 1970 som fick flest röster i Klassikers tävling. Den är i ett tämligen orört originalskick på utsidan men i motorutrymmet finns motorn från en 900 Turbo 16.

Idag är det Leo Pedersen som äger Saaben och han även han kommer att vara på plats i Skokloster. Klockan 13:00 kommer Leo att få ta emot priset för Årets Klassiker. 

Säsongen för entusiastbilar har kanske inte riktigt kommit igång. Men för den som vill ta ut sin klassiker på lördag så kommer det att finnas en särskild entusiastbilsparkering invid det gamla museet där marknaden hålls. Följ skyltning och säg till parkeringsvakterna om du kommer med din klassiker så får du köra fram. 
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.