Nästa artikel
Årets sista Frukostklubben den 15 september
god morgon

Årets sista Frukostklubben den 15 september

Publicerad 12 september 2019
En fantastisk säsong när rekordmånga entusiaster upptäckt glädjen med en bilträff i ottan avslutas på Tyska Torget i Norrköping söndagen den 15 september.
Aldrig tidigare har det ordnats fler Frukostklubben än säsongen 2019 och aldrig har träffarna varit så välbesökta som i år. Både i Norrköping och Stockholm har det varit besöksrekord och Hälsinglands Fordonshistoriker som i år ordnade sina första träffar är väldigt glada över gensvaret.

I Stockholm har det praktiska skötts av Automobilhistoriska Klubben med Bengt Lidforss i spetsen och i Norrköping har Roger Forssén med både NVBK och Östgöta Saabklubb i ryggen hållit i taktpinnen. I Hälsingland är det främst Lars Snellman som varit den drivande. Klassiker vill verkligen tacka för ert fantastiska engagemang!

Söndagen den 15 september är det dags för den 15:e och sista Frukostklubben för i år. Platsen är Tyska Torget i Norrköping och de första morgontidiga bjuds på bulle. Kaffe finns det också, tack vare generösa Elite Hotell som även denna säsong stått för den saken.

Start klockan 07.00 – välkommen!

Läs mer om Frukostklubben och se bildspel från säsongens träffar på www.klassiker.nu/frukostklubben

 

Länkar

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.