Bild
Nästa artikel
Frukostklubben den 1/7 hålls vid Hellasgården i Nacka.
Frukostklubben den 1/7 hålls vid Hellasgården i Nacka.

Dags för Frukostklubben!

GOD MORGON!

På lördag, den första juli är det dags för Frukostklubben i Stockholm igen. Klassiker är på plats och öppnar rena bakluckeshopen!

Visst vill du gå upp tidigt på lördag och åka på bilträff? Då ska du styra din klassiker mot Nacka och Hellasgården. Klockan 06.00-08.00 är det Frukostklubb i samarbete med AHK.

Vi öppnar bakluckan på Fredrik Nyblads Volvo 165 och i den kommer det bland annat att finnas vår nya specialmugg för en hundring - tillverkad i begränsad upplaga.

Idén att ha bilträff när ingen annan är vaken har satt sig! Allt fler entusiaster upptäcker glädjen i att ha staden för sig själv några timmar på vägen dit, träffa likasinnade och sedan komma hem innan resten av helgen har dragit igång. I år kör vi Frukostklubben i både Stockholm och Norrköping.

I Stockholm är det Automobilhistoriska Klubbens som står för det praktiska, i Norrköping delas ansvaret mellan Norrköpings Veteranbilklubb och Östgöta Saabklubb. Upplägget är enklast möjliga – kom dit, parkera och ha trevligt!

Du kan även köpa muggarna parvis i Klassikers webbshop!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.