Nästa artikel
Dags igen för Frukostklubben
Klassikers träffar

Dags igen för Frukostklubben

Publicerad 13 augusti 2021 (uppdaterad 13 augusti 2021)
Ställ klockan på löjligt tidigt! I helgen är det Frukostklubb både i Stockholm och i Östergötland!
Bilträffar när många fortfarande sover och medhavt kaffe. Det är i grunden konceptet för den morgonpigga Frukostklubben.

Lördag den 14 augusti är det dags att samlas igen. I Stockholm samarbetar vi på Klassiker med Automobilhistoriska Klubben som står för det praktiska. Den här gången är träffen vid Bergianska Trädgårdens parkering (här är en karta) och tiden är som vanligt 06.00-08.00. Ta med det fika du vill ha!

På söndag den 15 augusti är det Frukostklubb på landet två mil utanför Norrköping. Träffen hålls i Tväggestad strax utanför Östra Husby.
Vägbeskrivning: Åk väg 209 mot Östra Husby, Arkösund.När du har passerat Östra Husby, sväng vänster och åk mot Mauritzberg. Åk cirka 2 kilometer och sväng sedan vänster mot Tväggestad. Åk cirka 200 m och du är framme.
 
Frukostklubben i Östergötland är ett samarbete mellan Östgöta Saabklubb, Norrköpings Veteranbilsklubb och tidningen Klassiker. Klubbarna bjuder på bullar och kaffe. Träffen hålls mellan kl. 08:00 och 10:30.
 
Trots att smittspridningen är ganska låg just nu, så är pandemin inte över. Det är viktigt att ni som kommer följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.