Nästa artikel
Dubbla Frukostklubbar till helgen!
Klubba i helgen du med!

Dubbla Frukostklubbar till helgen!

Publicerad 9 augusti 2022
Passa på att ta morgonfikat i rätt miljö till helgen – i Edsbyn på lördag och i Norrköping på söndag. Eller varför inte båda!

Sommaren fortsätter och Frukostklubbarna med den. Det är fortfarande många tillfällen kvar och redan nu i helgen den 13-14 augusti är det dags. På lördagen, med start från kl 08, rullar bilarna in till Öjeparken i Edsbyn och dagen efter, från kl 07, börjar Tyska torget i Norrköping att fyllas med intressanta bilar och kanske en och annan tvåhjuling. Varför inte göra helgen till en Frukostspecial, med båda träffarna?! Du hinner!

Östgöta Saabklubb och Norrköpings Veteranbilsklubb samt Hälsinglands Fordonshistoriker arrangerar i samarbete med Klassiker. Alla tider och kontaktuppgifter finns på Frukostklubbens webbplats. Väl mött!

Solen brukar vara på plats över Tyska torget i Norrköping och så även 17 juli.

Det finns plats för alla sorter, från bubblor till A-Fordar och allt däremellan. Tyska torget i Norrköping 17/7.

Sol och bra blandning på bilarna även i Hälsingland. Här från Hembygdsgården i Ljusdal 23/7. Nästa gång är det Frukostklubb i Edsbyn.

Frukostklubben möttes vid Träslottet i Arbrå 2/7. Nästa klubbträff i Hälsingland med snack och fika är den 13 augusti i Edsbyn.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.