Nästa artikel
Dunderkul i Drottningholm!
Klassikers träffar

Dunderkul i Drottningholm!

Publicerad 8 september 2018 (uppdaterad 10 september 2018)
Runt 160 fordon kom till Karusellplan på Drottningholm för årets sista Frukostklubb i Stockholm. Den rekordstora träffen avrundades med en lottdragning i Klassikers grattislotteri.
Exakt klockan sex gick solen upp i Stockholm lördagen den åttonde september. Och det klockslaget var som vanligt också starttiden för Frukostklubben. Men då hade redan ett antal bilar kommit och de fortsatte att fylla Karusellplan vid Drottningholms Slott nästan fram till att träffen officiellt var slut. Omkring 160 bilar och en motorcykel kom till träffen. 

En tvåtimmarsträff på en udda tid som arla morgonstund borde vara en lokal angelägenhet. Men säsongsavslutningen lockade deltagare från både Karlskoga och Hudiksvall. 

Totalt har sex Frukostklubbar hållits i Stockholm i år och en nyhet var träffen vid Sjöhistoriska Museet. Träffarna i Stockholm arrangeras av AHK och Klassiker och Bengt Lidforss från AHK uppger att nästa års träffar sannolikt kommer att hållas på samma ställen som i år. 

Säsongsfinalen avslutades med ett lotteri. Alla deltagande ekipage hade fått en lott gratis och hatthyllan på Klassikers Fredrik Nyblads Ford Fiesta fick osannolikt nog agera prisbord. 


 

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.