En gratislott till alla ekipage utlovas på Frukostklubben i Stockholm och Norrköping!

Nästa artikel
Festlig final för Frukostklubben!
8-9 september

Festlig final för Frukostklubben!

Publicerad 4 september 2018 (uppdaterad 5 september 2018)

En gratislott till alla ekipage utlovas på Frukostklubben i Stockholm och Norrköping!

I helgen är det dags för de två sista Frukostklubbsträffarna för säsongen. Vi firar en succéartad säsong med ett gratislotteri – alla som kommer till träffarna i Stockholm och Norrköping får en lott och är med om utlottningen av fina priser!
Det började bra – och fortsatte så! Årets första träff lockade uppemot 140 ekipage till Skeppsholmen i Stockholm. Frukostklubben har i sommar slagit rekord både i antalet deltagande bilar och antalet träffar. Totalt har elva morgonpigga träffar hållits i Stockholm och Norrköping. 

Frukostklubben i Norrköping som arrangeras av NVBK och Östgöta Saabklubb i samarbete med Klassiker utökade i år till totalt fem träffar. I Stockholm arrangeras träffarna av AHK och Klassiker. För första gången hölls en Frukostklubb vid Sjöhistoriska och det visade sig vara en utmärkt plats för ändamålet.

På lördag 8 september är det dags för den sista träffen i Stockholm. Platsen är Karusellplan på Drottningholm. Tiden för träffen är som vanligt 06:00 – 08:00. Varje ekipage som kommer dit får en lott gratis. Klockan 07:55 samlas vi och drar vinnarna från vårt prisbord (läs baklucka) med fina grejer. 

Finalträffen med Frukostklubben i Stockholm brukar bli något speciellt. Kommer du fram till Drottningholm klockan sex har du fått en biltur precis när solen går upp!

Söndagen den 9 september klockan 07:00 till 09:30 sammanträder Frukostklubben i Norrköping. Platsen är som vanligt Tyska Torget. Även här får alla som kommer en lott per fordon och vinnarna dras innan träffen avslutas. 

Välkomna!

 

Karusellplan i Drottningholm bjuder på vacker miljö.

Frukostklubben i Norrköping hålls på Tyska Torget.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.