Bild
Nästa artikel
En gratislott till alla ekipage utlovas på Frukostklubben i Stockholm och Norrköping!
En gratislott till alla ekipage utlovas på Frukostklubben i Stockholm och Norrköping!

Festlig final för Frukostklubben!

8-9 september

I helgen är det dags för de två sista Frukostklubbsträffarna för säsongen. Vi firar en succéartad säsong med ett gratislotteri – alla som kommer till träffarna i Stockholm och Norrköping får en lott och är med om utlottningen av fina priser!

Det började bra – och fortsatte så! Årets första träff lockade uppemot 140 ekipage till Skeppsholmen i Stockholm. Frukostklubben har i sommar slagit rekord både i antalet deltagande bilar och antalet träffar. Totalt har elva morgonpigga träffar hållits i Stockholm och Norrköping. 

Frukostklubben i Norrköping som arrangeras av NVBK och Östgöta Saabklubb i samarbete med Klassiker utökade i år till totalt fem träffar. I Stockholm arrangeras träffarna av AHK och Klassiker. För första gången hölls en Frukostklubb vid Sjöhistoriska och det visade sig vara en utmärkt plats för ändamålet.

På lördag 8 september är det dags för den sista träffen i Stockholm. Platsen är Karusellplan på Drottningholm. Tiden för träffen är som vanligt 06:00 – 08:00. Varje ekipage som kommer dit får en lott gratis. Klockan 07:55 samlas vi och drar vinnarna från vårt prisbord (läs baklucka) med fina grejer. 

Finalträffen med Frukostklubben i Stockholm brukar bli något speciellt. Kommer du fram till Drottningholm klockan sex har du fått en biltur precis när solen går upp!

Söndagen den 9 september klockan 07:00 till 09:30 sammanträder Frukostklubben i Norrköping. Platsen är som vanligt Tyska Torget. Även här får alla som kommer en lott per fordon och vinnarna dras innan träffen avslutas. 

Välkomna!

 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.