Bild
Nästa artikel
Frukostklubben för fulla muggar!

Frukostklubben för fulla muggar!

God morgon!

Till helgen den 17-18 juni arrangeras Frukostklubben både i Stockholm och Norrköping! Dessutom är det premiär för vår nya specialmugg!

I helgen har du chans att vara med på två Frukostklubben – både i Norrköping och Stockholm! Dessutom kan du köpa Frukostklubbens nya mugg för en hundring – tillverkad i begränsad upplaga!

Idén att ha bilträff när ingen annan är vaken har satt sig! Allt fler entusiaster upptäcker glädjen i att ha staden för sig själv några timmar på vägen dit, träffa likasinnade och sedan komma hem innan resten av helgen har dragit igång. I år kör vi Frukostklubben i både Stockholm och Norrköping.

I Stockholm är det Automobilhistoriska Klubbens som står för det praktiska, i Norrköping delas ansvaret mellan Norrköpings Veteranbilklubb och Östgöta Saabklubb. Upplägget är enklast möjliga – kom dit, parkera och ha trevligt!
 
Frukostklubben Bil & Bulle Stockholm – i samarbete med AHK
17 juni Birger Jarls torg, Riddarholmen
Tiden är som alltid 06.00–08.00.
 
Frukostklubben Norrköping i samarbete med NVBK och Östgöta Saabklubb
18 juni  Tyska Torget
Tiden är som alltid 07.00–09.30. Elite Grand Hotel bjuder på kaffe och klubbarna fixar bullar.

Du kan även köpa muggarna parvis i Klassikers webbshop!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.