Nästa artikel
Frukostklubben på lördag – i både Ljusdal och Nacka!
Klassikers träffar

Frukostklubben på lördag – i både Ljusdal och Nacka!

Publicerad 4 juli 2019
På lördag är det åter dags för det uppskattade arrangemanget Frukostklubben. Du kan dessutom välja plats – antingen på Hellasgården i Nacka eller på hembygdsgården i Ljusdal.
Gillar du att ha vägen för dig själv? Tycker du att det är roligt att träffa andra motorentusiaster? Är du morgonpigg? Då är chanserna stora att du redan är en Frukostklubbare! Om inte så är det hög tid att du provar på konceptet!

I helgen arrangeras Frukostklubben dels av Hälsinglands Fordonshistoriker, dels av Automobilhistoriska Klubbens Stockholmssektion.

Så det är bara att välja om du vill vara på Hembygdsgården i Ljusdal mellan 07.00 och 09.00 eller på Hellasgården i Nacka mellan 06.00 och 08.00. Till Ljusdals fördel kan nämnas att fikaförsäljning kommer att erbjudas, till Nacka bör du ta med dig eget fika.

Konceptet är enkelt: Stig upp när alla andra sover, ta en rejäl omväg, kom fram till en vacker plats som vid andra tider kan vara lite svårtillgänglig, träffa andra entusiaster och titta på roliga bilar, motorcyklar och moppar. Efter två timmar tar du en annan omväg hem – gärna förbi bageriet för att kunna bjuda resten av familjen på nybakat bröd till frukost. Du kommer att bli omåttligt populär!
 

Länkar

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.