Bild
Nästa artikel
Fullt blås på Frukostklubben i Östergötland

Fullt blås på Frukostklubben i Östergötland

Klassikers träffar

Det blev 45 bilar som samlades när årets andra Frukostklubb hölls i Östergötland.

Årets andra Frukostklubbsträff i regi av Östgöta Saabklubb och Norrköpings Veteranbilsklubb tillsammans med Klassiker är nu avklarad.
Vi träffades kl. 08.00 söndagen den 15 augusti i ett blåsigt Tväggestad utanför Norrköping. Vi blev 45 bilar denna tidiga söndagsmorgon, och det var en bra blandning av fordon. Det var kul att det dök upp några som inte var med förra gången. Ännu ett jättestort arbete av familjen Petrini, som både klippte gräset och försåg alla fikasugna bilägare med kaffe och bullar.
 

Fullt blås på Frukostklubben i Östergötland

Det var rätt så blåsigt väder så man fick hålla hårt i kepsen, men vi klarade precis regnet, för vid 10.30 kom det en liten regnskur och då hade de flesta åkt.
Vi hade också finbesök av Norrköpings Tidningar, och det blev ett bra reportage.
 

Fullt blås på Frukostklubben i Östergötland

Årets sista Frukostklubb i Östergötland blir den 12 september, samma plats och tid dvs. kl 08.00 till 10.30. Vi hoppas att det kommer många även då och att vädrets makter är snälla mot oss.
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.