Nästa artikel
Fyndchanser på Samlarbil2017!
Marknad och biltorg

Fyndchanser på Samlarbil2017!

Publicerad 13 mars 2017 (uppdaterad 16 mars 2017)
Det stora garaget under mässhallen fylls under Samlarbil2017 med marknadssäljare och salubilar. Nu kan vi bjuda på några exempel på bilar.
Samlarbil2017 närmar sig med stormsteg och de sista bitarna faller nu på plats. Utställningen kommer att bli ännu mer välfylld än förra året och även marknadsdelen blir ymnigare.

I det stora garageplanet under mässhallen samlas marknadssäljarna, där kommer också att finnas ett antal salubilar utställda.

Passa på att köpa något kul till sommaren! Flera säljare har valt antingen lördag eller söndag vilket betyder att sortimentet varierar mellan dagarna. I garaget kan du också träffa Nerikes Fordonshistoriker som lovar en stor utställning.

Här är några av de bilar som kommer att finnas till salu på mässan – vad sägs om en ladufyndad Fiat 1900, en NSU Ro80 eller en Opel Corsa som bara rullat drygt 1000 mil? Kan du inte ta med din bil?

Det finns fortfarande en handfull marknadsplatser kvar att boka. Mejla till gunnar@gtmagazine.se snarast om du är intresserad!

Mer info finns på www.samlarbilsmässan.se

Sätt upp en lapp på var anslagstavla mitt i mässlokalen!

 

En Fiat 1900 1957 som stått sedan 1967 – nu kan den imposanta italienaren bli din!

NSU Ro80 fyller 50 i år – i garaget kommer det att finnas ett ex till salu.

Missade du chansen att köpa en Opel Corsa när de var nya? Nu kan du reparera det misstaget Här finns en -86 som bara gått 1011 mil!

Länkar

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.