Bild
Nästa artikel
Ingen Frukostklubben i helgen

Ingen Frukostklubben i helgen

Inställt

Som tidigare meddelats är Frukostklubben inställd för att minska smittspridningen. Det får bli kaffe hemma i garaget istället.

Nu i helgen skulle det ha varit premiär för Frukostklubben men på grund av förbudet mot folksamlingar på mer än 50 personer och Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att avhålla sig från att träffa fler än absolut nödvändigt och att resa mellan städer är evenemangen inställda.

Automobilhistoriska Klubben som står som arrangör i Stockholm har dessutom meddelat att man ställer in samtliga Frukostklubben fram till och med augusti. Se klubbens hemsida om detta

NVBK och Östgöta Saabklubb har ställt in Frukostklubben Norrköping i helgen och kommer givetvis att följa reglerna och rekommendationerna även under resten av säsongen.

Samma sak gäller Hälsinglands Fordonshistoriker som hittills har ställt in sin första Frukostklubb i maj.

Det är fruktansvärt tråkigt men givetvis följer vi alla regler och rekommendationer för att inte bidra till smittspridningen i samhället.


 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.