Nästa artikel
KlassikerMarknaden växer!
Klassikers träffar

KlassikerMarknaden växer!

Publicerad 16 januari 2019 (uppdaterad 28 januari 2019)
I mitten av mars är det premiär för första upplagan av KlassikerMarknaden – en uppfriskande kombination av motor- och vintagemarknad. Intresset från säljarna har varit så stort att marknaden redan nu expanderar!
KlassikerMarknaden som hålls lördagen den 16 mars i det gamla motormuseet i Skokloster har redan vuxit ur sin 750 kvadratmeter stora kostym. För att möta det stora intresset från alla säljare som redan anmält sig öppnas nu även en del av det anslutande värdshuset upp. Dessutom kommer det att finnas utomhusplatser för säljare på innergården mellan byggnaderna.

– Det är tydligt att vi har hittat ett koncept som många är intresserade av, säger Mats Älfvåg som är huvudarrangör. Det är en strid ström av säljare av både motorrelaterade prylar och vintagekläder ringer och mejlar.

Vintagespecialisterna Good Old Vintage och Fröken Pralin som arrangerat flera stora marknader på Wenngarn och nu senast på stora Klassikerträffen i september 2018 är också med och stöttar KlassikerMarknaden.
 

Mats Älfvåg har varit med och arrangerat flera automobiliamarknader tidigare. I samarbete med Good Old Vintage och Fröken Pralin kombinerar han nu motor med mode för första gången.


Ännu mer glädjande är att det är en jämn fördelning mellan säljarna – det kommer att finnas ett fint utbud av både bil-, MC- och mopedrelaterade grejer och vintagekläder och kuriosa.

– Vi ville skapa en kvalitetsmarknad med intressanta grejer för hela familjen, säger Mats Älfvåg. Och det ser verkligen ut som om vi kommer att lyckas!

En av anledningarna till att förbokningarna har gått så bra är troligen den relativt sett låga kostnaden för en säljplats. Det har utöver de mer vana marknadssäljarna lockat även samlare som vill skapa lite plats i hyllor och skåp.

Flera stora säljare av vintagekläder är redan anmälda - det borgar för ett intressant utbud!– Man vet aldrig vad man hittar på en marknad, säger Mats Älfvåg. Det är det som är charmen. Men mycket talar för att det blir extra mycket oväntade fynd på KlassikerMarknaden i mars!

UPPDATERING: Inomhusplatserna är fullbokade men det finns en väntelista. Det finns fortfarande utomhusplatser på innergården tillgängliga. Mats välkomnar alla säljare av vintage- och veteranprylar att höra av sig. info@alfvag.com

Mer info på www.klassiker.nu/marknaden

 

Länkar

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.