Nästa artikel
Mats laddar för Skokloster!
automobiliamarknaden

Mats laddar för Skokloster!

Publicerad 6 september 2018
Automobilia – vad är det? Mats Älfvåg förklarar!
Det kommer att finnas helt fantastiska möjligheter att komma hem från Skoklosterträffen med roliga grejer. På eventet som går av stapeln 16 september finns MHS stora reservdelsmarknad, vintagemarknaden och så automobiliamarknaden som anordnas av Mats Älfvåg. Men vad är egentligen automobilia?

– Det är grejerna till bilen som man egentligen inte behöver men som verkligen förgyller ägandet och hobbyn! säger Mats Älfvåg.Det handlar om bilreklam som broschyrer, skyltar, nyckelringar, kartor och affischer. Om modellbilar, vagnmärken, kylarprydnader och bilböcker. Om det där oväntade som man bara måste ha, grejer man helst putsar på och har inomhus snarare än i garaget.Mats Älfvåg har samlat, köpt och sålt automobilia länge och besöker åtskilliga internationella träffar och marknader varje år. Han har varit med på nästan alla Klassikers höstträffar sedan starten.Mats och ytterligare en handfull säljare kommer att duka upp sitt sortiment under ett vädersäkert tälttak mellan Värdshuset och Hotellet på Skokloster.

Här kommer även en Scalextric bilbana att sättas upp för den som vill prova på lite klassisk racing!Det finns fortfarande någon plats kvar för den som vill sälja här. Kontakta Mats snarast på mats@alfvag.com

För dig som har reservdelar att sälja rekommenderar vi MHS-marknaden och har du kläder ska du givetvis ansluta dig till vintagemarknaden.

Allt om Skoklosterträffen hittar du på www.klassiker.nu/skokloster
 

Länkar

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.