Bild
Nästa artikel
Vakna – Frukostklubben till helgen!

Vakna – Frukostklubben till helgen!

Klassikers träffar

Till helgen är det åter dags att ställa klockan på tidigast möjliga och ta sikte mot Frukostklubbens säsongsfinal. Våga vägra sovmorgon du också!Fånga in det sista av sommaren du också! Snart är det åter dags att sätta sig bakom ratten inför säsongsfinalen av Klassikers frukostklubb. Som alltid är upplägget enklast möjliga. Kom i din klassiker, parkera och ha trevligt!

På lördag den 11 september är tiden kommen för årets sista frukostklubb i Stockholm. Välkommen till Karusellplan vid Drottningholm, mellan 06.00 och 08.00. Liksom säsongens tidigare frukostklubbar arrangeras träffen av Automobilhistoriska klubben, tillsammans med tidningen Klassiker. 

Redan dagen efter, söndagen den 12 september kl 08.00-10.30, är det frukostklubbträff i Norrköping. I år hålls träffarna i Tväggestad, utanför östra Husby. Som alltid är Frukostklubben i Norrköping ett samarbete mellan Östgöta Saabklubb, Norrköpings Veteranbilsklubb och tidningen Klassiker. 


 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.