Nästa artikel
Visa ditt vrak – vinn en lyft!
Motorhistoriska marknaden

Visa ditt vrak – vinn en lyft!

Publicerad 6 juli 2014
Överallt i lador och garage står fordon och väntar på "sedan" och "när jag får tid". Historiskt intressanta och fascinerande bilar, motorcyklar och andra fordon som ingen får se. Nu finns chansen att visa upp ditt objekt och njuta av folkets kärlek. Ta med det till Motorhistoriska Marknaden!
På Motorhistoriska Marknaden den 25-26 juli 2014 planerar arrangörsklubben MHS en specialutställning med lagårdsfynd och renoveringsobjekt i olika stadier av förfall och återuppbyggnad under parollen ”Visa ditt vrak!”. 

– Det finns en oerhörd dragningskraft i renoveringsobjekt, säger Jan Tägt som är en av de drivande krafterna inom MHS. Både orörda och påbörjade.

För att locka ut så många undangömda skatter som möjligt i ljuset lockar MHS med en pristävling där publik och jury utser sin favorit. Vinnaren får en tvåpelarlyft från Verktygsboden och fina priser till tvåan och trean utlovas.

– Kanske kan ägarna också få en kick av att visa upp sina objekt så att de kommer vidare med sin renovering, säger Jan Tägt.
På MHS webbsida kan du som vill ställa ut anmäla dig och ditt objekt. Du behöver inte vara medlem för att delta.

Redan har en rad intressanta fordon blivit anmälda – bland annat en Alvis 1949, A-Ford och den Saab 92 som Mats Eriksson räddade ur en jämtländsk lada för några år sedan. Se filmen i länken här bredvid. Anmäl ditt du också!

Andra höjdpunkter på Motorhistoriska Marknaden som i år byter plats till Stoxa-området i Sigtuna norr om Stockholm är förutom den stora reservdelsmarknaden, en fordonsparad med Klassikers Claes Johansson som speaker, ett salutorg för klassiska fordon, bakluckeloppis och musikunderhållning. Klassiker kommer förstås att finnas på plats också!

Missa inte detta fantastiska tvådagarsevenemang!
Mer info på www.mhs.se

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.