Bild
Nästa artikel
Morgontidig succé!
Morgontidig succé!
Morgontidig succé!
Morgontidig succé!
Morgontidig succé!
Morgontidig succé!
Morgontidig succé!
Morgontidig succé!
Morgontidig succé!

Morgontidig succé!

FRUKOSTKLUBBEN

Första Frukostklubben för säsongen samlade 66 bilar på Skeppsholmen i Stockholm. De 100 bullarna som deltagarna bjöds på tog snabbt slut.

Det är tredje säsongen som bilträffen för den riktigt morgonpigge arrangeras i Stockholm. Automobilhistoriska Klubben har i sommar bokat in inte mindre än fem lördagsmorgnar. Premiärträffen var den 25 april på vackert belägna Skeppsholmen i centrala Stockholm.

Tio minuter innan klockan slog sex var redan 15 bilar på plats och sedan kom en strid ström av klassiska fordon. Totalt räknade vi in 66 bilar, två mopeder och en snygg orange crescentcykel!

Automobilhistoriska Klubben bjuder med hjälp av bageriet Gateau på bullar, därav namnet Frukostklubben Bil&Bulle. De två papplådorna med 100 bullar försvann mycket snabbt från motorhuven på Klassikers projektbil BMW 1502. Det berodde på att huven nu är så blank att lådorna gled av. Men inte långt senare var bullarna slut.

Några riktiga långvägare siktades. De som kört längst för att vara med i ottan hade kört från Timrå i norr och Lund i söder! Strax innan klockan åtta avvecklades träffen i rask takt, precis som tanken är med Frukostklubben.
Nästa Frukostklubb i Stockholm hålls den 16 maj på Waldemarsudde på Djurgården. 

Läs mer om  och se fler bilder från Frukostklubben på Skeppsholmen i Klassiker nr 5/2015 - ute i butik den 19 maj.
Taggar: Träffar

Kommentarer

#1
Tobias L
2015-04-27 13:40

Tack för en mycket trevlig morgonträff. Jag och Ghian kommer gärna fler gånger.

#2
Leif Hurtig
2015-04-27 23:44

Snacka om uppställning! Vi kom ca 06.10, då var parkeringen nästan trekvartsfull!
Och hemma igen till frukost! Perfekt upplägg. Och bullarna var goda. Tack för en skön vårmorgon. Nästa gång kanske värmen har kommit också?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.