Nästa artikel
Morgontidig succé!
FRUKOSTKLUBBEN

Morgontidig succé!

Publicerad 25 april 2015 (uppdaterad 30 april 2015)
Första Frukostklubben för säsongen samlade 66 bilar på Skeppsholmen i Stockholm. De 100 bullarna som deltagarna bjöds på tog snabbt slut.
Det är tredje säsongen som bilträffen för den riktigt morgonpigge arrangeras i Stockholm. Automobilhistoriska Klubben har i sommar bokat in inte mindre än fem lördagsmorgnar. Premiärträffen var den 25 april på vackert belägna Skeppsholmen i centrala Stockholm.

Tio minuter innan klockan slog sex var redan 15 bilar på plats och sedan kom en strid ström av klassiska fordon. Totalt räknade vi in 66 bilar, två mopeder och en snygg orange crescentcykel!

Automobilhistoriska Klubben bjuder med hjälp av bageriet Gateau på bullar, därav namnet Frukostklubben Bil&Bulle. De två papplådorna med 100 bullar försvann mycket snabbt från motorhuven på Klassikers projektbil BMW 1502. Det berodde på att huven nu är så blank att lådorna gled av. Men inte långt senare var bullarna slut.

Några riktiga långvägare siktades. De som kört längst för att vara med i ottan hade kört från Timrå i norr och Lund i söder! Strax innan klockan åtta avvecklades träffen i rask takt, precis som tanken är med Frukostklubben.
Nästa Frukostklubb i Stockholm hålls den 16 maj på Waldemarsudde på Djurgården. 

Läs mer om  och se fler bilder från Frukostklubben på Skeppsholmen i Klassiker nr 5/2015 - ute i butik den 19 maj.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.