Bild
Nästa artikel
Eurocruising Falkenberg

Eurocruising Falkenberg

Träffreportage

Den stora cruisingen i samband med Wheels&Wings Falkenberg drog TUSENTALS bilar, vi kikar på några europeiska vagnar som dök upp i lämmeltåget

Kommentarer

#1
Lennart Erlandsson
2014-07-24 07:21

Tycker nog att bilträffarna har blivit tråkigare med åren. Är själv entusiast av engelska och italienska bilar och dessa bilar försvinner bland allt amerikanskt! Tips: dela upp träffarna i USA-bilar och resten av bilvärlden, har en känsla av att fungerade bättre förr. Möten med namn typ " Power meet" kan ju vara en fingervisning av vad som kommer att hända och visas.

#2
Andreas Uddling
2014-07-24 14:53

Jag kan nog hålla med. Hur många har egna erfarenheter "från tiden" av US-bilar.....ouppnåeliga drömmar då som ska uppnås nu? Sluta dröm och kör en "vanlig tråkig" europé så kan du få se vad folk minns och kan berätta om, om just en sån......-bil som "alla" hade! Det njuter jag av i en liiiten trång Renault från 1954... Träffar med alla dessa "nyimponerade/importerade är ganska enahanda i mitt tycke. Fast, å andra sidan, alla blir väl glada på sitt vis. Det kan ju va okej trots allt.

#3
Nisse Fält
2014-07-24 16:09

Jag tycker mycket om att åka på bilträffar och träffa likasinnade motorintresserade. Jag tycker att det inte spelar så någon roll vad föremålet för "kärleken" är utan att vi träffas och har kul tillsammans.
"Corona -69"

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.