Bild
Nästa artikel
Frukostklubben – dags på lördag igen!

Frukostklubben – dags på lördag igen!

Morgonmöte

Årets tredje och sista Frukostklubb drar igång den 16 augusti – klockan 06.00! En bilträff när alla andra ligger och sover – ställ klockan på ringning!

Förra året provade Klassiker en variant av det amerikanska konceptet Cars & Coffee i  Stockholm. Vi kallade det Frukostklubben och uppslutningen blev enorm med tanke på tidpunkten – träffen startade klockan sex på morgonen! Det visade sig att det var fler än vi som lockades av skippa sovmorgonen och istället träffas, dricka kaffe och kolla på bilar. När träffen slutade klockan åtta var hela dagen fortfarande fri för andra aktiviteter. Över 70 bilar kom!

I maj hade vi 2014 års första träff – arrangerad tillsammans med Automobilhistoriska Klubben – och då kom 100 bilar! Årets andra träff var den 14 juni vid Grisslinge Havsbad. 54 bilägare brydde sig inte om att det var kylslaget och kom den morgonen.

Lördagen den 16 augusti arrangeras säsongens sista Frukostklubb vid Hellasgården i Nacka. Nytt för i år är undertiteln Bil & bulle. AHK har nämligen lovat att bjuda alla deltagare på bullar – i alla fall så länge lagret räcker.

Det här är en bilträff i sin allra renaste och enklaste form. Inget krångel, ingen föranmälan, inget inträde – allt som krävs är att du ställer klockan!
 
VAD: Frukostklubben Bil & Bulle
VAR: Hellasgården, Ältavägen 101, Nacka KARTA
NÄR: 16 augusti, klockan 06:00-08:00 PÅ MORGONEN!
HUR: Bilträff med bullar. Ta med eget kaffe!
VEM: För dig och ditt klassiska fordon.
Mer info: www.ahk.se

Frukostklubben – dags på lördag igen!

Kommentarer

#1
Nisse Fält
2014-08-11 21:05

Japp, på lördag morgon klockan 4:00 rullar Corollan mot Hellasgården! Vem kan motstå trevligt umgänge och en bulle?

#2
Ingvar Hedenrud
2014-08-15 11:08

Det här är supertrevliga träffar! Jag kommer med PVn. Den är nästan inte taksänkt alls..

#3
Leif Hurtig
2014-08-16 08:47

Trots lite glåmigt morgonväder kom massor med kul entusiastbilar till Hellasgårdens parkering. Varma, nygräddade bullar bjöds det också på.
Och hemma igen, nästan innan familjen hunnit vakna. Perfekt arrangemang för bilnördar!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.