Nästa artikel
Saabfynd på Kråkvilan
marknad

Saabfynd på Kråkvilan

Publicerad 8 oktober 2017
I september var det dags för den årliga Saabmarknaden i Norrköping. Här erbjöds unika chanser att hitta prylar till renoveringsobjektet eller bra-att-ha-hyllan.
Många anlände redan på lördagseftermiddagen. Vi har ju en camping, så många sover i tält, husvagnar eller husbilar. Det blev en trevlig lördagskväll med grillning på vår Saabgrill och mycket Saabsnack med vänner man bara träffar en gång om året, och det är ju på Kråkvilan.

På lördagskvällen utnämnde vi vår ”fikatjej” Marie till hedersmedlem i Östgöta Saabklubb. Hon har varit med och hjälpt oss i cirka 15 år.
 
Så blev det söndag morgon och som vanligt undrar man ju hur vädret ska bli.

Vi hade rätt så mycket tur även i år. Förutom några små skurar höll sig vädret lugnt till cirka 14-tiden. Vid 15-tiden öppnade sig dock himlen och då var det inte så kul längre.

Som vanligt fanns det mycket delar att köpa, allt ifrån delar till Saab 92 och till Saab 9-5. Ett nytt inslag var en säljare som sålde tyger och färdigsydda förkläden, kuddar, väskor och gardiner.
 
Vi räknade in 53 säljare och 375 bilar på parkeringen t.o.m. kl 12.30. Efter detta kom det flera bilar men vi slutade räkna då, så vi uppskattar antalet besökare till cirka 600 st under dagen.
 
Det är väldigt kul att så många kommer och besöker vår marknad. I år hade vi besökare från hela Norden, Tyskland, Holland, Lettland plus några flera länder.
 

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.