Bild
Nästa artikel

Video: Alfa Romeo firar 100 år

VIDEO

Uppslutningen var stor när Alfaklubben firade 100 år på Gärdet i Stockholm. Klassiker var där – kolla in vårt videoreportage!

Kommentarer

#1
Jan-Eric Lindblom
2010-09-29 10:10

Ja....vad ska man säga..!? Inte ens 2 minuter lång var filmen,nog hade den kunnat få vara åtminstone 5 minuter,med bilder av flera modeller och kommentarer.
Var själv "tvungen" att gå på Bröllop den dan, och kunde inte närvara på "mitt" märkes födelsedag,så det hade varit roligt att se en lite längre film om träffen.
Såg i senaste Klassiker att den Brasilienbyggda "Alfettan" kommer i nästa nummer,Bra..! Hoppas ni även gjorde reportage om Uno Ranch 6C också,den enda "riktiga" gammelAlfan som behagade dyka upp på 100 årsträffen,vart var alla andra -30,-40 och -50 tals Alfor som bevisligen existerar då...?? DÅLIGT..! Av alla dessa kan jag bara säga...hade jag ägt en klassisk modell hade jag sett till att den varit på plats även om jag själv gick på familjebröllop,den här chansen kommer inte igen.

#2
Mazzen
2010-10-01 22:14

Vad klagar du på? Du åkte ju inte ens dit. Jag tycker det var en bra film. Kanske kommer en längre när Klassiker ger ut nästa dvd? På nätet orkar man i alla fall inte titta mer än ett par minuter

#3
Gubbenmed Hatt :-)
2010-10-04 14:54

Till Jan - Eric

Bäste herr Gnällspik ! Du får Gratis titta på en film som Tidningen klassiker lägger upp Gratis på nätet. Vi som arrangerade mötet Club Alfa Romeo lät alla som ville komma ditt Gratis. Dina kommentarer påminner om Snorkiga Gratisätande Östermalmskärringar som går på premiärfester och gnäller på att det " - förmodligen är odlad lax i snittarna i år igen "

Tänk om ägarna till ALLA ANDRA 30 - 40 - 50 tals Alfor inte ville lägga ut egna privata pengar och tid för att ta sig och sin fina bil till Gärdet för att visa upp sina bilar GRATIS för att mötas av såna som dig....som ändå inte var där.

Om du är betalande medlem i Club Alfa Romeo kommer förmodligen ett utförligt reportage i deras klubbtidning

#4
Jan-Eric Lindblom
2010-10-07 11:51

Hå hå ja ja...!? Vad "vissa" tog illa vid sig då...Okej, jag kanske gnällde över den korta filmen,men eftersom jag inte kunde vara på plats hade det varit roligt med en lite längre.Vi får hoppas att det kommer en längre film på Klassikers DVD. Och vad det anbelangar att det var gratis inträde,får det gärna kosta en slant att gå in för min del,går varje år på Rosersberg (utom i år då)och där kostar det att gå in.Tråkigt bara att Alfa klubben verkar strunta i Sveriges största Sportvagnsträff numera,för några år sedan var vi största klubben där,och "ockuperade" kullen mot vattnet,vad har hänt...!?!?

Däremot tycker jag att nån till med en Klassisk Alfa borde dykt upp på Gärdet,det finns flera runt Stockholm vet vi.

Och jag är förstås medlem i Klubben sedan slutet an -80 talet.

Och till sist....Är jag" Karl för min hatt" och sätter ut mitt namn.

M.v.h.
Jan-Eric Lindblom Medlem Nr:556

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.