Nästa artikel
270 fordon på Träffpunkt 70
TRÄFFPUNKT 70

270 fordon på Träffpunkt 70

Publicerad 17 maj 2011 (uppdaterad 30 april 2014)
Ska vi använda ordet succé? Ja, det är väl lika bra. Små regnskurar till trots var det rejäl uppslutning när Klassiker intog Borås.

Temat för årets Träffpunkt 70. Det hade många hörsammat och det blev minst fyra nyanser av brunt i det speciella utställningsområdet. Här samsades evighetslånga Cadillac med minimala Saab Sonett. En inte helt vanligt syn på andra bilträffar.

Till 70-talsmusik av bland annat Boney M och Baccara fylldes området snabbt upp. Roligt också med utländskt besök, i år från Danmark, Norge och Lettland.

Hela redaktionen är nu trött, överlycklig, sammanbiten, fundersam och klurig på en och samma gång. Men framför allt vill vi tacka all besökare, utan er blir det ingen Träffpunkt 70.

Klassiker riktar också ett stort tack till S.M.H (Sjuhäradsbygdens Motorhistoriker) som varit våra medarrangörer. Borås Djurpark bockar vi för och tackar för att vi fick vara hos er. Sist men inte minst ett tack till Verktygsboden som fanns på plats och försåg entusiaster med allt de kan tänkas behöva.

Vi ses nästa år igen. Plats och datum är inte spikat, men vi funderar redan på färgtema. Vad sägs om gult? 

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.