Nästa artikel
Träffpunkt 70 tillbaka i höst!
21 september

Träffpunkt 70 tillbaka i höst!

Publicerad 12 mars 2014 (uppdaterad 10 juli 2014)
Efter ett par års uppehåll är det åter dags för sjuttiotalsträffen Träffpunkt 70! Årets tema: Japan!

Dags att börja odla polisonger och leta fram de extra stora brillorna – i höst är sjuttiotalet tillbaka! Söndagen den 21 september öppnar vi Träffpunkt på Grytsbergs Säteri i Stjärnhov i vackra Sörmland! Planering pågår och mer detaljer kommer att framkomma när evenemanget närmar sig men redan nu kan vi berätta att årets tema är Japan! Vi hoppas kunna  på många färgglada sjuttiotalsjapaner med krylliga grillar och knasiga navkapslar. Dessutom kommer Toyota Sverige att vara på plats med en specialutställning för att fira sina första 50 år i Sverige.

Vad är detta? Glad träff för alla med 1970-talsfordon. Men vi är inte stenhårda. Om bilen eller MC:n är byggd 1968 eller 1982 spelar mindre roll - bara den är av en modell som fanns på 1970-talet. Skicket på fordonet lägger vi oss inte i - det är upp till dig om du tycker att din bil eller mc är värd att visa upp.
 

Andra bilar då? Vid sidan om finns en parkering för finbilar från andra årtionden och ytterligare en bit bort får bruksbilarna stå.

När är detta? Söndagen den 21 september. Vi öppnar klockan 10.00 och avrundar vid 15-tiden.

Hur anmäler jag mig? Du behöver inte anmäla dig - det är bara att dyka upp. Men berätta gärna i kommentarsfältet här nedan om du kommer och i vad.

Men Träffpunkt 80 då? Från och med i år kommer vi på mångas begäran att börja alternera mellan Träffpunkt 70 och Träffpunkt 80 varannat år. Åttiotalsträffen återkommer således 2015. Men 80-talarna är hjärtligt välkomna till Grytsberg även i år – precis som entusiastfordon från andra årtionden. Men det är 70-talarna som kommer att vara i blickfånget.

Välkommen!

Träffpunkt 70 2014

Om jag vill ha någonstans att bo i närheten? Då finns Brolöten Bed and Breakfast tar 450 kronor per person inklusive frukost. Tel 070-583 92 75 Vi kan också tipsa om Sparreholms Slott. De har dubbelrum för 1595 kronor och enkelrum för 995 kronor inklusive frukost. Tel 070-650 88 85 eller 0157-30562.
Fler tips på boende finns kan Gnesta Kommuns Turistinformation bidra med
Solbacka Hotell & Konferens har tyvärr stängt.

Hur hittar jag till Grytsberg?
Grytsberg ligger 3 km nordväst om Stjärnhov.
Bilväg från Stockholm: Kör E4 mot Södertälje. Förbi Södertälje, avfart Järna mot Gnesta, väg 57 till Björnlunda och Stjärnhov. I Stjärnhov - sväng höger och under järnvägen mot Solbacka. Vid Gryts kyrka - röd gård till vänster - Grytsbergs Säteri.
Bilväg söderifrån: Väg 57 Katrineholm - Flen - Sparreholm – Stjärnhov, vänster och under järnvägen mot Solbacka. Vid Gryts kyrka - röd gård till vänster - Grytsbergs Säteri.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.