Nästa artikel
Snart dags för Frukostklubben!
Frukostklubben

Snart dags för Frukostklubben!

Publicerad 15 maj 2013 (uppdaterad 27 maj 2013)
Väderprognosen lovar sol över Stockholm på söndagsmorgonen! Nu finns det inga ursäkter för att inte ta en morgontur och titta på andra klassiska bilar mitt i Stockholm. Imorgon söndag mellan 06:00 och 08:00 är Klassikers träff där Kafferosteriet Löfbergs bjuder på kaffe på Riddarholmen i Stockholm.

Helgerna är fulla aktiviteter och Sverige kryllar av bilträffar på både veckodagar och helgerna. Men det finns en lucka i programmet: Tidiga helgmorgnar. Med en träff som startar klockan 0600 och avslutas redan klockan 0800 har man resten av dagen fri att göra allt som man har lust till och sånt man måste.

Från Kalifornien har konceptet Cars and Coffee spridit sig över Nordamerika och Europa. Nu vill Klassiker testa mötesformen som vi kallar Frukostklubben. Det blir en perfekt start på söndagsmorgonen den 26/5 eller en helrätt avslutning på en morgontur i ett trafiktomt Stockholm – det avgör du! Vi träffas på en av Stockholms vackraste och samtidigt mest centrala platser: Riddarholmen.

Tillsammans med Kafferosteriet Löfbergs bjuder vi på en kopp kaffe och sedan sparkar vi däck en stund. Klassikerredaktionen dyker upp i den egna vagnparken och Löfbergs öppnar luckorna på sin Citroën HY 1960.

Det här är en bilträff i sin allra renaste och enklaste form. Det kostar inget, det blir inga vakter i väst, ballonger till barnen eller ens en tipspromenad. Det krävs ingen föranmälan, bara att du ställer klockan!

 

  • VAD: Klassiker Frukostklubben
  • VAR: Riddarholmen Stockholm.
  • NÄR: 26 maj, klockan 06:00-08:00 PÅ MORGONEN!
  • HUR: Bilträff med kaffe.
  • VEM: För dig och ditt klassiska fordon.

Kafferosteriet Löfbergs kommer med sin Citroën HY 1960 och bjuder på kaffe!

Vi träffas på Riddarholmen! Du kan inte missa var när du väl kommit till rätt ö!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Klassiker

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.