Bild
Nästa artikel

Brittiska flaggan i topp på Staberg

Good Old England 2010

Över 300 brittiska bilar och omkring 70 motorcyklar vallfärdade till gården Gamla Staberg utanför Falun för att möta likasinnade på Good Old England. 0

För fjärde året i följd arrangerade Svenska Jaguarklubben, Dalarnas automobilklubb, M.G. Car Club of Sweden och Dala sportvagnsklubb fordonsträffen Good Old England sista helgen i maj.

Medarrangören Vika-Hosjö hembygdsförening höll med den utsökta miljön på Gamla Stabergs Bergsmansgård strax utanför Falun. Så länge vädret var gynnsamt för flanerande rörde sig närmare 1000 besökare mellan fordonen på området. Cirka 300 bilar och ett sjuttiotal hojar kunde arrangörerna räkna in, men när mörka moln började hopa sig och rapporterna om skyfall i närbelägna socknar nådde besökarna runt 14.30 tog det inte lång stund innan fälten var tomma.

Då hade dock de allra flesta fått vad de kommit för att uppleva; en gemytlig träff i historisk miljö tillsammans med trevliga människor och en ansenlig samling brittiska fordon.

Klicka på den stora bilden för att komma till ett färgsprakande bildspel från träffen.

Taggar: Träffreportage, Hem

Kommentarer

#1
Stefan Gustavsson
2010-06-21 16:47

Detta såg trevligt ut! Nästa år måste jag försöka åka dit med min Wolseley.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.