Bild
Nästa artikel
Brittsommar i Hjo

Brittsommar i Hjo

Träffreportage

I helgen förvandlas Hjo till lilla London

I helgen blir det stor träff för brittiska åkdon i Hjo, för deltagarna börjar festen redan på fredag med grillkväll på hotell Bellevue, dessutom pågår en sevärd Beatlesutställning på Norra Pirens Art gallery. 

På lördag blir det utställning av fordon under hela dagen, och på söndan sker ett rally med start vid hotell Bellevue klockan 11:00

Förutom att Bosse Bildoktorn kommer och gästar träffen så sker det mycket annat i stan denna helg som kan göra det väl värt ett besök. Vid sidan av Beatlesevenemanget så går även "kräftivalen" av stapeln, en kräftskiva XL så att säga. Med andra ord en fullspäckad helg i Hjo vid Vättern. 

  

Taggar: Träffreportage, Hem
Brittsommar i Hjo

Kommentarer

#1
Christian Carlsson
2012-08-22 23:13

Vi rullade till Hjo i brittisk vagn för första gången. En angenäm upplevelse att se alla fina bilar samlade i Hjo som är en ovanligt fin liten stad.
Engelska flaggan vajande överallt - till och med på den hemgjorda strutglassen vi köpte. Heder åt arrangörena - vi kommer tillbaka nästa år.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.